Ingrediënten:
Voor de gremolata:
Bereidingswijze
Wijn & Spijs
Het in ruime mate aanwezige bindweefsel in het vlees van de schenkel is door het lange garen heerlijk zacht geworden en smeuïg. De gremolata geeft een kick door de knoflook en verfrist door de citroen. De samenwerking met de Merlot van Cour de Dame is ideaal: de milde, kruidige smaak van de wijn, met zijn elegante geur en licht zuur sluit naadloos aan bij het gerecht.
Ontdek een verborgen schat in het hart van Zuid-Italië met Domiziano Negroamaro del Salento. Deze wijn, gemaakt van de kenmerkende negroamaro-druif, is een meesterwerk in wijnmaken van Cantine Due Palme. Met zijn diepe robijnrode kleur en intense fruitige tonen van zwarte kersen en pruimen, stelt Domiziano Negroamaro del Salento zelden teleur.
Franse rode wijn met een aroma van bramen, bessen, vanille en karamel. Dankzij de zachte, evenwichtige smaak lekker als terraswijn, maar ook heerlijk bij koude voorgerechten.