Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Snel kiezen

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Keiryu Asa-shibori Daiginjo Nama Genshu

Endo Brewery (Nagano prefectuur) produceert hoogwaardige sake door middel van het toepassen van oude brouwmethoden, en kan dus met recht een traditionele brouwerij genoemd worden: de brouwerij is ten slotte al 150 jaar in het bezit van de familie!

Flesinhoud: 720 ml

29,50

Vanaf 12 flessen 27,05 per fles

Kiku-Masamune Junmai Taru-Zake

Deze Taruzake Junmai is gemaakt in een droge Junmai-stijl waarbij er veel van de rijstkorrel gebruikt wordt. Het resultaat is een hartige stijl die gerijpt is op cederhouten vaten. Na de rijping op cederhout wordt de saké gebotteld in een bolvormige fles, een tokkuri genaamd.

Flesinhoud: 720 ml

18,50

Vanaf 12 flessen 17,00 per fles

Hakkaisan Shiboritate Nama Genshu

Deze saké wordt rechtstreeks van de pers gebotteld. Onverdund, ongepasteuriseerd, fris en krachtig met uitgebalanceerde aroma's. Geniet van deze saké koud in een wijnglas.  

Flesinhoud: 720 ml

28,00

Vanaf 12 flessen 25,70 per fles

Keiryu Dai-Koshu 38 Years Old

Endo Brewery (Nagano prefectuur) produceert hoogwaardige sake door middel van het toepassen van oude brouwmethoden, en kan dus met recht een traditionele brouwerij genoemd worden: de brouwerij is ten slotte al 150 jaar in het bezit van de familie!

Flesinhoud: 720 ml

Kidoizumi Shuzo Kokin Koshu 1990

Deze Kokin 1990 van Kidoizumi Shuzo is een blend van maar liefst 3 verschillende jaren waarvan de jongste jaargang maar liefst uit 1991 komt.  Kidoizumi is gespecialiseerd in het brouwen van Koshu (gerijpte) sakés.

Flesinhoud: 720 ml

Even geduld a.u.b.