Gelimiteerde 'nama' saké van Kozaemon. Saké ondergaat normaal gesproken twee keer een pasteurisatie maar er is ook saké die één of helemaal geen pastuerisatie ondergaat. Als er geen pasteuriatie heeft plaatsgevonden spreken we van een nama saké.
Flesinhoud: 720 ml
Zeer gelimiteerde nama saké van Kozaemon
"Mooie verse saké met enorm veel lengte, rijp fruit als meloen en ananas en fijne zuren..." Lees meer
Umeshu is een Japanse pruimenlikeur en Ippongi maakt een aantal van de beste. Hier hebben ze het gecombineerd met chilipeper voor een intrigerende zoete, zijdezachte drank die je een hete trap na geeft.
Flesinhoud: 150 ml
Asahi Shuzo, de maker van Dassai, staat bekend als leider in de premium sake-markt en loopt voorop op het gebied van innovatie. Met hun voortdurende toewijding aan kwaliteit, hebben zij hun populaire Dassai "50" vernieuwd met een nog hogere rijst polijstratio, Dassai "45".
Flesinhoud: 720 ml
Elegante, fruitige Junmai Daiginjo Saké van top brouwerij Dassai
"De wereld van Saké is net zo mooi en eindeloos groot als de wijnwereld. Wie kennis wil maken met de wondere wereld van kwaliteit-saké moet zeker dit eens proberen, wat een klasse!..." Lees meer
Endo Brewery (Nagano prefectuur) produceert hoogwaardige sake door middel van het toepassen van oude brouwmethoden, en kan dus met recht een traditionele brouwerij genoemd worden: de brouwerij is ten slotte al 150 jaar in het bezit van de familie!
Flesinhoud: 720 ml
Een heerlijke en zachte saké, exclusief bij ons verkrijgbaar! Wil jij kennis maken met saké, dan is deze Junmai Ginjo perfect om mee te beginnen.
Flesinhoud: 720 ml
Uitgebalanceerde junmai yuzu sake van Kozaemon. Vol citrusfruit met mooie zuren en licht bitters. Ideale combi van een mooie Junmai saké met de frisheid van de Yuzuvrucht.
Flesinhoud: 500 ml
Een op shochu gebasseerde umeshu met pure pulp van de umé vrucht.
Flesinhoud: 720 ml
Deze Taruzake Junmai is gemaakt in een droge Junmai-stijl waarbij er veel van de rijstkorrel gebruikt wordt. Het resultaat is een hartige stijl die gerijpt is op cederhouten vaten. Na de rijping op cederhout wordt de saké gebotteld in een bolvormige fles, een tokkuri genaamd.
Flesinhoud: 720 ml
Deze saké heeft een van de beste prijs/kwaliteit verhouding uit Japan en is ideaal als huissake aangezien de sake koud, warm en op kamertemperatuur geconsumeerd kan worden. Deze 'basis' saké is wederom bekroond met een gouden medaille bij de prestigieuze Monde Selection-prijzen. Drink deze saké koud uit een wijnglas of verwarmd uit een O-Shoko.
Flesinhoud: 900 ml
Fris, licht en elegant in de mond met een goede zuurgraad en licht romig mondgevoel. In de neus veel vers fruit zoals appel en peer maar ook witte bloemen en bloesem.
Flesinhoud: 720 ml
Deze sake wordt voor 100% gebrouwen met Miyamanishiki die is gepolijst tot 55%. Een goede balans tussen umami en frisheid past prachtig bij Yakitori of bij vettere visgerechten.
Flesinhoud: 720 ml
In de neus fruit zoals citroen, appel, peer en meloen. Zeer vriendelijke sake om te drinken, zachte body met mooie mineraliteit en goed uitgebalanceerde smaken. De afdronk is verfrissend. Deze saké is zeer breed inzetbaar en geschikt om een volledig diner te ondersteunen.
Flesinhoud: 720 ml
Deze saké wordt rechtstreeks van de pers gebotteld. Onverdund, ongepasteuriseerd, fris en krachtig met uitgebalanceerde aroma's. Geniet van deze saké koud in een wijnglas.
Flesinhoud: 720 ml
De Yamahai Shizuku Junmai saké wordt gemaakt met de Kimoto brouwmethode. Dit is een arbeidsintensieve methode die meer tijd in beslag neemt en zorgt voor een unieke umami rijke en toch zachte saké.
Flesinhoud: 720 ml
Een heerlijke en zachte saké, exclusief bij ons verkrijgbaar! Wil jij kennis maken met saké, dan is deze Junmai Ginjo perfect om mee te beginnen.
Flesinhoud: 300 ml