Griekse, droge witte wijn met een pittige, kruidige geur en een krachtige, frisse smaak. Gemaakt van assyrtikodruiven. Lekker bij gegrilde vis of schaal- en schelpdieren.
Created entirely from the harvest of the island’s rare century-old vineyard, it combines the know-how and the courage of GAIA WINES ιn a perfect way. Having rested for over 15 months within its organic mud, and with regular care from the winemakers’ experienced hands, and combined with a small amount of wine left for months in new French oak barrels, it offers an exciting profile: Large structure, impressive taste length, and complexity.
Created entirely from the harvest of the island’s rare century-old vineyard, it combines the know-how and the courage of GAIA WINES ιn a perfect way. Having rested for over 15 months within its organic mud, and with regular care from the winemakers’ experienced hands, and combined with a small amount of wine left for months in new French oak barrels, it offers an exciting profile: Large structure, impressive taste length, and complexity.
Bijzondere witte wijn met een verfijnde geur van grapefruit, limoen en vuursteen. Verleidelijk fruitig, mondvullend en fris-droog. Licht ziltig in de finale. Heerlijk om zo te drinken, of perfect om te combineren met fruits de mer en gegrilde visgerechten.
Griekse rode wijn van agiorgitikodruiven, met een aroma van kersen en bessen en een vleugje eikenhout. De smaak is soepel en fris: lekker bij (gegrild) rund- of varkensvlees.
Frisse, droge witte wijn uit Griekenland, met een aroma van toast en rijp fruit. De sappige, evenwichtige smaak combineert goed met vis, kip en milde pasta. Ook lekker als aperitief.
Volrode Griekse wijn met een aroma van rijp rood fruit en verfijnd eikenhout. De volle, kruidige en evenwichtige smaak combineert heel goed met rund- of lamsvlees, zelfs flink gekruid.
Kruidige en frisse Griekse rode wijn met de geur van rood fruit en een soepele, toegankelijke smaak. Eventueel licht gekoeld lekker bij koude schotels en gegrilde gerechten.
Thalassitis Submerged is een gewaagd (en geslaagd) experiment dat in 2009 door Gaia Wines werd gestart, met als doel te onderzoeken hoe een wijn van assyrtiko zich zou ontwikkelen wanneer deze jaren zou rijpen op een diepte van 25 meter onder de zee.
Frisse, droge witte wijn uit Griekenland, met een aroma van toast en rijp fruit. De sappige, evenwichtige smaak combineert goed met vis, kip en milde pasta. Ook lekker als aperitief.